Over ons

Leuk,
leuker,
leukst!

Samen met onze jongens en meiden hebben wij de leukste tent in hartje Alkmaar. Heerlijk eten en drinken in een echt ongedwongen en relaxte sfeer.

Ons prachtige karakteristiek pand aan de Kanaalkade 17 – een voormalige kolenloods – is uniek in Alkmaar. Het is mogelijk om ons pand te reserveren voor bruiloften, diners, presentaties, verjaardagen, etc.  Ook catering op locatie kunnen wij verzorgen.

Barbara en Inez

Wij zijn Barbara en Inez. Sisters from other misters en al jaar en dag werkzaam met mensen met een beperking. Nou ja, we vinden het eigenlijk helemaal geen werk en ook tegen de term ‘beperking’ kijken wij anders aan.

Alweer 8 jaar geleden besloten we om samen Brownies & downieS Alkmaar op te zetten. Omdat we onze jongens en meiden een werkplek willen bieden waarbij ze écht meedoen in de samenleving. En omdat we Alkmaar wilden verrijken met het leukste en lekkerste lunchcafé. Waar je geniet van het heerlijke eten en drinken maar vooral van onze trots; onze jongens en meiden.

Of dat gelukt is? Zeker weten!! Kom zelf maar kijken….en genieten.

Reserveren

Dan kunnen we de perfecte tafel voor je reserveren
Bijvoorbeeld of je allergieën of dieetwensen hebt?
Wil je een High Tea reserveren?
Goeie keuze! Die is namelijk erg lekker. Al zeggen we het zelf ☺️ Onze High Tea bestaat uit 3 rondes: soep, hartig en zoet. Met 9 van de heerlijkste soorten thee van Puritea en munt en gember (koffie bij de zoete ronde is ook mogelijk). Onze High Tea duurt gemiddeld 2,5 uur en het vergt ook wat voorbereidingstijd van onze keukenprinsen en prinsessen. We horen graag wanneer, hoe laat en met hoeveel je komt. Kids mee? Ook leuk. Daar hebben een speciale kids High Tea voor. Met een pot thee en/of limonade, een ronde hartig en een ronde zoet. Ps. Allergieën, Vega wensen: no problemo. Geef maar door. Tot snel!